Леене Буда Статуя Идеи за Голям Открит Декор

Stone Lantern

Stone Lantern

Отливане на камък Буда Статуя Идеи за Малък Открит Декорация

Maju Karya Sentosa е компания от естествени продукти камък, отливка скала, стъкло армиран бетон (GRC), терацо и епоксидна смола продукти за дом декорация и външен декориране. Ние сме идва от Джокякарта, Западна Ява, Индонезия, изграждащ бизнес от 2002 г. и е изнесени артикули по целия свят най-вече до Великобритания. Maju Karya Sentosa разработваме и кораб всякакъв вид резба и отливка занаяти такива медитира Буда скулптура, монах статуя, закрито вода фонтан и висящи орнаменти. We произвеждаме модерни цвете плантатор, кухненски комплект, на открито лампа, плинт и допълнителни закрити занаяти за дом интериор. Maju Karya Sentosa също продаваме мозайка блокировка камъче настилки и камък плочки от каменни чипове и терасо.

КАКЪВ ВИД НА РЪЧНИ РАБОТИ?
ПРОДУКТИ ОТ ЕСТЕСТВЕН СКАЛА
Има някои тип от скали това {лесно да стигнете|наблизо|на разположение|лесно достъпно|като жива скала. Rock занаятите са нашият основен продукт. Поставяме всеки отделен блок от кариера stone близо до планината. скулптор, отколкото направи всеки единичен блок става красив статуя, воден фонтан, корито и всякакви допълнителни занаяти за дом на закрито декорация и градина декорация. скулптор използва само традиционни инструменти такива длето и чук. Мелница машина, понякога използвана когато нужда, за да направи форма за кръгъл или извити предмети, особено за труден скала като андезит.

БЕТОННИ ГРЦ ПРОДУКТИ
Армиран със стъклени влакна Цимент (GRC) е същият материал в имитация на нарязан фибростъкло, който обикновено се използва за създаване на лодка и тънък участник в борда. Приготвя се чрез смесване следващи добри пясък, цимент, вода и допълнителни добавки. GRC е специализирана форма на бетон с много занаятчийски приложения като хубав статуи, водни фонтани, плантатор и всякакви допълнителни занаяти за дом вътрешна декорация и градина озеленяване. Теглото е по-леко, но силата по-силна. Отливка камък, направена от смес от сив цимент със пясък или лавастонен чипс (тънък натрошен камък) и пигмент. Подобно на GRC, отлят скала произведен с ниско ниво на съотношение вода-цимент смесен с част от каменни стърготини. Неговият неестествен скала бетон, но цветът и теглото виждани като естествени камък.

TERRAZZO
Terrazzo е вид композитен материал, който се състои от мраморни стърготини с цимент смес и пигмент. Завършващият цвят е предимно в бял или черен цвят. Ние изграждаме терацови продукти като статуя, водни елементи, грубо корито и всякакви допълнителни занаяти за къща закрито декорация и на открито озеленяване .

ЕПОКСИДНА СМОЛА
Смола терацо занаяти формовани от мраморни стърготини, смола епоксидна и смесена с пигментен цвят. Ние фабрикуваме смола теразо продукти като скулптура, фонтан, ваза, кухненски комплект маса, квадратна маса и всякакви допълнителни занаяти за дом на закрито подобрение и градина декорация.

Освен това, ние също сме като агент за закупуване за закупуване всякакъв видове на занаяти от дърво, алуминий или други предмети, които не са изработени от нашите фирма. За ценообразуване на продукти моля, имейл ни – Леене Буда Статуя Идеи за Голям Открит Декор
.