Формоване Боеда Скулптури Вдъхновение за Малък Открит Декорация

Head Buddha Statue

Head Buddha Statue

Речен камък Боеда Скулптура Вдъхновения за Малък Пейзаж Декорация

Maju Karya Sentosa е фирма от естествени продукти камък, формоване камък, стъклопласт армиран цимент (GRC), теразо и стъкло подсилена пластмаса (FRP) продукти за дом интериор и градина декорация. Ние сме идва от Джокякарта, Западна Ява, Индонезия, изграждащ компания от 2002 г. и е изнесени стоки по целия свят най-вече до Япония. We разработваме и кораб всякакъв вид резба и леене занаяти като медитира Буда скулптури, абстрактен статуя, открито воден елемент и висящи орнаменти. We произвеждаме модерни цвете плантатор, вана, градина фенер, пиедестал и допълнителни закрити занаяти за къща интериор. MKSJogja също доставка мозайка квадрат мрамор настилки и камък плочки от андезит и теразо.

КАКЪВ ВИД НА РЪЧНИ РАБОТИ?
ПРОДУКТИ ОТ ЕСТЕСТВЕН СКАЛА
Има някои вид от камъни до които {лесно да стигнете|наблизо|на разположение|лесно достъпно|като варовик. Rock занаятите са нашият основен продукт. вземаме всеки отделен блок от кариера stone близо до планината. Занаятчията, отколкото създаване всеки единичен блок става красив статуя, фонтан, каменно корито и всякакви други занаяти за къща на закрито подобрение и на открито озеленяване. Занаятчията използва само конвенционални инструменти като длето и чук. Мелница машина, понякога използвана веднага щом нужда, за да създаде бедствие за кръг или извити предмети, особено за твърд камък като сух риф скала.

БЕТОННИ ГРЦ ПРОДУКТИ
Армиран със стъклени влакна Цимент (GRC) е същият материал по същия начин като нарязан фибростъкло, който обикновено се използва за създаване на кораб и кльощав участник в борда. Приготвя се чрез смесване следващи добри пясък, цимент, вода и допълнителни добавки. GRC е специализирана форма на бетон по същия начин като много занаятчийски приложения като красив скулптура, фонтан, гърне и всякакви други занаяти за къща вътрешна декорация и градина декорация. Теглото е по-леко, но силата по-силна. Отливка скала, направена от смес от бял цимент смесен с пясък или лавастонен чипс (тънък коралов камък) и пигмент. Подобно на GRC, отлят камък създаден с ниско ниво на съотношение вода-цимент смесен с част от пясъци. Неговият неестествен камък бетон, но цветът и теглото изглеждат като естествени скала.

TERRAZZO
Terrazzo е вид композитен материал, който се състои от мраморни стърготини с цимент смес и пигмент. Завършващият цвят е предимно в бял или черен цвят. Ние произвеждаме терацови продукти като статуетка, фонтан, гърне и всякакви допълнителни занаяти за къща закрито подобрение и на открито озеленяване .

ЕПОКСИДНА СМОЛА
Смола терацо занаяти изляти от мраморни стърготини, смола епоксидна и оцветена с пигментен цвят. Ние произвеждаме смола терасо продукти като статуя, фонтан, вази, кухненски комплект , квадратна маса и всякакви допълнителни занаяти за къща на закрито декорация и градина озеленяване.

Освен това, ние както и сме като агент за закупуване за източник всякакъв вид на предмети от корен от тиково дърво, желязо или други занаяти, които не са направени от нашите фабрика. Ако имате някакъв въпрос моля, имейл ни – Формоване Боеда Скулптури Вдъхновение за Малък Открит Декорация
.